Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Expertlift DRG
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Intocmire documentatii tehnice si RSVTI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stivuitoarele pot fi puse in functiune numai dupa obtinerea autorizatiei de functionare in urma unei verificari tehnice efectuate in conformitate cu prevederilor Hotararii Guvernului nr. 1.340/2001 privind asigurarea protectiei utilizatorilor, mediului inconjurator si proprietatii.

EXPERTLIFT DRG va ajuta la obtinerea autorizatiei de functionare, asfel fiecare utilaj avand CARTEA ECHIPAMENTULUI eliberata de ISCIR.

Stivuitoarele sunt inregistrate in evidenta tehnica a ISCIR-INSPECT IT, iar verificarea tehnica oficiala este efectuata de inspectorii de specialitate.

RSVTI
- Intocmim registrul de evidenta cu urmarirea efectuarii verificarilor tehnice periodice pentru fiecare echipament in parte (electrostivuitor, motostivuitor sau transpaleta electrica);
- urmarim efectuarea verificarilor periodice;
- urmareim si pregatim echipamentele pentru verificarile tehnice oficiale (prelungirea autorizatiei de functionare ISCIR) si participa efectiv impreuna cu inspectorul ISCIR desemnat la acestea.
- instruim periodic (obligatoriu odata la 6 luni) personalul deservent (se intocmeste un document specific)
- verificam si prelungim valabilitatea carnetelor de stivuitorist (RSVTI este abilitat in acest sens dupa verificarea cunostintelor operatorilor).
Din Gura in Gura